Päivittelen hieman tätä (jälleen) ja teen nyt latauslistan ja kysytyt ladatut erikseen.

 LATAUSLISTA 

 All About Style - Ihania vaatteita, niin 'normaaleja' kuten sitten niitä 1700-luvun jne. (Käytin muuten tämän sivun historiallisia vaatteita siinä päiväkirjaosassa: Chapter 27: Tristan & Rose.) Suosittelen.

Around the Sims 2 - Lataan täältä jotain satunnaista sälää, kun löytyy jotain, johon kerta kaikkiaan ihastun.

BlackPearlSims - Sivustolla on aivan upeita uudelleenvärjäyksiä kaikenlaisesta sälästä, huonekaluseteistä jne. Suosittelen erityisesti Forum Designereita. Suosittelen.

ChinafanSims - Ihan kivoja uudelleenvärjäyksiä eri tavaroista. Myös ihan kivoja taloja, kivat ja erikoiset pohjaratkaisut.

Coolsims - Pidän hiusten tyylistä paljon, mutta tekstuureista en pidä. Yleensä etsiskelen GOSista jonkin uudelleenvärjäyksen.

Garden Of Shadows - Loistavia hiusten recoloreja, tarkistan aina täältä onko joillekin peggyn hiuksille tullut jo recoloreja. Tykkään myös joistain vaatteista ja siitä suuresta määrästä sälää mitä löytyy tältä sivulta. Suosin myös genetiikkoja todella paljon, ja erityisesti Mouseybluen silmät ja ihot ovat mieleeni. Täältä löytyy myös  Posing Sims - Posebox List - lista, josta olen löytänyt posehackeja. Suosittelen.

Grito's Sims 2 - Paljon ihania uudelleenvärjäyksiä tauluista sänkyihin sekä paljon todella ihania seinämateriaaleja. Sivuilla on myös taloja, joiden mukana tulee todella ihania ladattuja. Täältä ovat melkein kaikki 'seinäkuvat' (kaikki varmaan tietää mitä tarkoitan), joita käytän taloissani. Suosittelen.

Holy Simoly - Vannon tämän sivuston ladattujen nimeen, niin upeita ne ovat. Etenkin donationsetit ovat todella upeita, sekä useimmat sohvat ja pöydät sekä lamput. Suosittelen.

Janita's world - Pidän hiusten uudelleenvärjäyksistä, mutten siitä, että IZArc vihoittelee näiden kanssa, koska janita käyttää thaimaalaisia merkkejä, jolloin useimpien hiusten nimiin tulee kysymysmerkkejä eikä IZArc suostu purkamaan niitä. Yhdet hiukset olen kuitenkin saanut ladattua (Julietin uusimmat hiukset osassa 29), ja rakastan niitä yli kaiken. Täältä lataan myös posehackeja, varsinkin sellaisia jotka ovat käyttökelpoisia legacyssani. 

Justsims2 - Todella loistavia ja fantastisen hyvin tehtyjä vaatteita, ja suorastaan jumaloin tämän paikan juhlapukuja. Kun inbeatzia ei enää ole, tämä on kirkkaana ykkösenä listan kärjessä, kun tarvitsen simeille uusia juhlavaatteita, tai hieman juhlavampia arkivaatteita. Suosittelen.

Lazurowa Promenada - Täältä latailen kivaa sälää, kuten mattojen uudelleenvärjäyksiä, ja myös taulut ovat ihania.

Liana Sims2 - Jälleen kerran vaatteita. Sivustolla on myös donationeita, mutta täältä löytyy todella käytännöllisiä arkivaatteita naisista joka ikäluokalle ja aikuisille miehille. Myös tämän sivuston korvakorut ovat ehtaa tavaraa. Suosittelen.

Mango-Sims2 - Paikassa on ihania huonekaluja, ja näitäkin käytän melkein joka talossa. Varsinkin uusimmat setit ovat palvonnan kohteena. :D Suosittelen.

Mod The Sims - Tästä mainitsen suosikkitekijäni: -Shady-, Adele, Anva, blake_boy, bruno, buggybooz, Mirade

my mashup - Tästä paikasta löytyy kivoja tapetteja, mutta valitettavasti niin kovin vähän.

Peggyzone - Täältä lataan hieman yli puolet hiuksistani (tai oikeastaan meshit), ja suosin sekä ilmaisia että donationeja. Myös vaatteita tulee ladattua ja huonekalusetit ovat jotain ainutlaatuista, ja käytän niitä mielelläni taloissani. Suosittelen.

Raonjena - Pidän tämän paikan hiusten tyylistä, mutta tekstuureista en niinkään välitä, vaikka joihinkin hiuksiin ne sopivat kuin nakutetut.

Reflexsims - Olen ladannut suunnilleen jonkun kolmasosan huonekaluista täältä, koska ne vain ovat niin hienoja ja käyttökelpoisia joka paikassa. Suosittelen.

Rosesims2 - Täältä sitten ovatkin melkein loput hiukset, koska Rosen tekstuurit ovat niin ihania kuin olla ja voi. Lataan täältä myös kaikenlaista fantasiakamaa. Well, ima batman and i save the world and stuff... Suosittelen.

Sims in Paris - Mainittakoon suorastaan loistavat huonekalut. Vanhahtavaa, modernia, vähän kaikkia tyylejä sekoitettuna, sekä tietenkin giftit, jotka löytyvät BlackPearlSimsistä (linkki listan alkupäässä). Suosittelen.

Sirona Sims - Latailen täältä suhteellisen paljon genetiikkaa ja meikkejä, jotka ovat hienoja, ja valinnanvaraakin löytyy.

The SimsCave - Linkki vie suoraan Gamesirin osioon, josta olen ladannut mm. Ephemeran tekstuureilla hiuksia sekä oikeastaan kaikki posehackkini. :D Myös Ephemeran silmät ja meikit ovat löytäneet tiensä Downloads-kansiooni. Suosittelen.

TSR - Nyt en vielä rahtaa tähän linkkejä, mutta lempiartistini: Cashcraft, Jirka, Murano, Sims2Sisters, Shakeshaft, Steffor, StudioKhagerks, Windkeeper

4ESF - Lataan täältä paljon huonekaluja ja puutarhasettejä, enkä tulisi toimeen, jos niitä ei olisi. Olen huomannut, että käytän jotain 4ESF:istä ladattua oikeastaan joka talossa jonka rakennan. Suosittelen.

 ~~~~~~

Kero (Tifa) - Todella ihania hiuksia, meikkejä ja silmiä. Tosin suurin osa varsinkin hiusten värjäyksistä on ... ystäviä vai mitä ne oli varten. Eli Tifan täytyy olla hyväksynyt sinut ystäväkseen (ja tähän tarvitset hyvän korean kielen taidon). Onneksi SimsCavessa on osa Tifan ladattavista (niitä, joita ei ole saatavilla kuin ystäville...). Suosittelen.

Simply Styling - Ihan kivoja huonekaluja, hyviä recoloreja varsinkin BlackPearlSimsistä.

~~~ Uudet ~~~

cAZy - Aivan ihania hiuksia, varsinkin naisten puolella! Mahtavia löytöjä, hiukset ovat taidokkaasti tehtyjä ja yksinkertaisesti rakastan tämän sivun hiuksia. :) Suosittelen.

morrisimia - Täällä on aivan ihania hiusten uudelleenvärjäyksiä, blogin ylläpitäjä on todella taidokas! Ylläpitäjällä on myös simejä (todella kauniita) ladattavana. Blogista löytyy myös inspiroivia kuvia, jotka ovat ainakin minulle antaneet useita ideoita omaan naapurustoon, simeihin ja muuhunkin. Suosittelen lämpimästi.