Kysytyt ladatut

- Korvaavat ihot ovat Sironasimsistä, Ephemera July skin defaults, suora linkki. (Gonzalezeissa kysyttiin, käytän samoja korvaavia tässä kaikilla muilla paitsi Chantalilla.)

Lonely (esittely), Chantalin silmät ovat  Sims Cavesta (Ephemeran käsialaa, suora linkki) ja arkiasu Liana Sims2:sesta. Löydät asun aikuisten naisten arkiasujen kohdalta, mutta en muista tarkalleen, mikä sivu (ei suoraa linkkiä).

- PipariC (chapter #01), tuo sohva on Modista, blake_boyn Annie Modular Sofa. Sohvan toimimiseen tarvitset myös patchin. (Molemmat suoria linkkejä.)

- Gaia (chapter #01), simeillä tosiaankin on nenämaski. Vaikka et varsinaisesti kysynytkään, mistä se on, niin laitan sen silti. :D Eli ne ovat tästä setistä. Itse asiassa täytyykin ladata setti kokonaan, koska minulla ei nähtävästi olekaan noita kaikkia.

- Cihara (chapter #02), silmistä olen vastannut jo ylempänä, mutta Clarissan laukku on tullut Adelen Prop Hackin mukana.

- Blueberry (chapter #02), Chantalin keittiötasot ja liesi/uuni ovat tästä buggyboozin keittiösetistä.

- Aui (chapter #03), Chantalin arkiasu on Lianasimsin donationsetistä nro #39 (booty).

- Lille (chapter#03), Chantalin hiukset ovat Peggysimsin donationit. En muista, ovatko ne giftit, mutta muistelisin niin.

- Maitopoika (chapter #03): - 1. Peggyn donat (recolor taitaa olla Garden Of Shadowsista). 
                                                   - 2. Chantalin ensimmäinen asu on Lianasimsin donationsetistä nro #39 (booty). 
                                                   - 3. Chantalin toiset hiukset ovat Rosesimsin donationit nro #105 (booty).
                                                   - 4. Rogerin vaatteet ovat Lianasimsin donationseteistä nro #41 ja #34  (booty).
                                                   - 5. Nenämaskit ovat Sironsimsistä.
                                                   - 6. Ruokapöydän yllä olevat lamput ovat Stefforin käsialaa joko TSR:stä tai Avalonista.
                                                   - 7. Sininen lautaseinä uudessa talossa on TSR:stä Studiokhagerksin käsialaa (booty).
                                                   - 8. Punaisesta seinästä ei niin mitään havaintoa. (simplan-x ehkä...)

- Tähtiii (poksi): Chantalin nutturahiukset ovat GOS:ista uudelleenvärjäykset. :)

- Lilitth (chapter #04): Chantalin asu on Lianasimsistä tai inbeatzista.

- Masumäni (chapter #04): Chantalin raskausasut (kaikki) ovat Lianasimsistä ja hääpuku on Justsims2:sesta. Rogerin parrasta ei niin mitään havaintoa.

- Tähtiii (chapter #04): Clarissan kaikki asut ovat Lianasimsistä, joko enemmän tai vähemmän donationeita. Turkoosi(!) juhla-asu on tosin Justsims2:sesta. Ja tosiaankin, Clarissan juhlakampaus on Rosen dona, niitä uusimpia. ;)

- Mari (chapter #04): Hääpuku ^^ (katso ylempää) ja iho on... olisiko SimsCavesta? Se on kaikista vahvin veikkaus.

- elkku (chapter #04): Rogerin hiukset ovat uudelleenvärjäykset muistaakseni Raonin hiuksista. Katselepa SimsCave. ;)

- Anna (chapter #05): Clarissan hiukset ovat esperesan sivuilta. (suora linkki)

- Tähtii (chapter #05 & boxi): Simien kulmakarvoja lataan eri paikoista, mutta pidän erityisesti Anvan kulmakarvoista sekä SimsCaven tarjonnasta. Luomia (eli kauneuspilkkuja) olen saanut simien mukana, mutta käytän keron (eli Tifan) kauneuspilkkuja mielelläni (linkki listassa). Clarissan silmät ovat GardenOfShadowsista, tunnistat ne silmät kyllä. Ovat Ephemeran silmistä tehdyt korvaavat. Mollyn tyttömekko tulee Vapaa-ajan mukana ja taaperoiden vaatteet ovat tulleet Vuodenaikojen mukana. Macie Hope Addisonin hiukset ovat GardenOfShadowsista (suora linkki).

- Mitsa (chapter #06): Mollyn hiukset ovat Peggyn giftit tämän vuoden maaliskuulta. Löydät ne PMBD:stä. Puiston kukat on pääasiassa Wood for Simsistä, suihkulähteestä ei niin mitään havaintoa. Sädekimput on tehty GIMPillä.

- Neetuli (chapter #06): Chantalin ripsiväri on joko Anvan tai Ephemeran käsialaa ja luomiväri on myös Anvan tekoa, en vain tiedä mikä setti. Muistaakseni GardenOfShadowsista. Pihalla olevasta aidasta ei ole mitään muistikuvaa ja pihatie on itse asiassa maastokuvio, jonka saa Modista.

- Maldra: Tuo talotapetti on Grito's Sims 2:sesta, löytyy murals- tai walls-osiosta.

- Cow (boxi & chapter #07): 4. osan uuden talon tiskit ovat Sims2Playsta, mutta sivusto näyttää lopettaneen toimintansa. Matosta taas ei mitään muistikuvaa, voisi olla Stefforin? Mollyn 7. osan alussa olevat hiukset ovat Peggyn giftit. Löydät ne PMBD:stä nimellä march_10. Valaistuksen sain valaistushackin avulla Modista. Ohjeet valaistushackin asentamiseen ja poistamiseen löydät Radolasta.

- Annie (chapter #07): Clarissan tasaotsishiukset ovat Peggyn giftit. Löydät ne PMBD:stä nimellä may_08.

- - (boxi): Chantalin luomiväri on lovebottlen käsialaa. Valitettavasti settiä ei löydä mistään, koska lovebottle on nähtävästi poistanut tunnuksensa Modista. Korvaavat silmät sen sijaan löydät GOS:ista.